Klaar voor de 2e Go/ No Go

render van de boot

Na veel stoeien en nog meer informatie zoeken over de Jol zijn wij blij dat er gezegd kan worden dat wij klaar zijn voor de volgende go en dus zullen gaan starten met de boot!

Dit deel van het bouwen van de boot was zeer zwaar maar heel erg belonend, wij hebben geleerd met Rhino te werken (dit was een grote klus). Doordat wij een paar weken voor het go/ no go moment nog met een aanpassings probleem zaten hebben wij nog heel laat de boot ontwikkeld, maar doordat wij enorm gemotiveerd zijn hebben wij alle obstakels kunnen overbruggen (mede dank aan Bram Bekker). Ook hebben wij een volledige werkvoorbereiding van de romp gemaakt, dit was niet zo lastig.

Hierbij wil ik ook mededelen daar er binnenkort heel veel updates zullen gaan komen over de boot.

Bedankt voor iedereen die ons heeft gesteund tot dit punt,

IJbe Wever en Rens Werner

Plaats een reactie